SWTOR Model Problem

Discussion in 'Modding Support' started by DarthValeria, May 24, 2019.

  1. DarthValeria

    DarthValeria

    Posts:
    39
    Likes Received:
    39
    Hey guys ^_^

    I have a few problem at my exported swtor models

    At saber stance or normal standing , it looks normal but

    It has problems at running , camera moving and weapon stancing


    [​IMG]
    1- She runs faster than usual


    [​IMG]
    2- It has problems at aiming



    [​IMG]
    3- It has this problem, when i play a default character , camera and mouse moving are normal but when i ever play this model , it does inverted in SP and MP so weirdly

    Please help me to solve those problems

    Here's link of NPC and Blender files so you can take a look if you want :)

    NPC Selyneth
     
  2. MaceMadunusus

    MaceMadunusus Level Designer Movie Battles II Team

    Posts:
    1,363
    Likes Received:
    1,732
    To me this looks like a mixture of several things.

    First is some vertices not being properly welded around the shoulders, hips/legs.

    Second it looks like weights arent properly setup. It seems like you have some bones influencing vertices that shouldnt be touched.
     
    DarthValeria likes this.
  3. DarthValeria

    DarthValeria

    Posts:
    39
    Likes Received:
    39
    Can we talk about this in discord when you have time?
     
  4. MaceMadunusus

    MaceMadunusus Level Designer Movie Battles II Team

    Posts:
    1,363
    Likes Received:
    1,732
    I would ask someone a bit more knowledgeable about how blender works. I'm not sure how you check if a vert is welded and how you weld it in blender. Or how you weigh a model in blender. Sweg, Shenghai might be able to help.
     
    DarthValeria likes this.
  5. DarthValeria

    DarthValeria

    Posts:
    39
    Likes Received:
    39
    I'll ask them , and thank you <3
     
  6. DarthValeria

    DarthValeria

    Posts:
    39
    Likes Received:
    39
    Sweg helped me to solve those problems , thank you so much dude, i owe you one :)

    Those problems was because of my NPC file , it was making my model buggy at 3 problems
    Now i managed to fix it thanks to Sweg :)
     

Share This Page