1.     Please make sure you check the Support FAQ and relevant Guides before you create a new thread in this section!

Hosting Server Server Not Starting - Hitch Warning

Discussion in 'Support' started by NathanT, Aug 28, 2018.

  1. NathanT

    NathanT

    Posts:
    2
    Likes Received:
    1
    Every time I start my server now, the console displays a message at the end saying "Hitch warning: (NUMBER CHANGES EACH TIME) msec frame time", and the server does not start at all.

    I have also uploaded an image of my console window, so you can see exactly what is displaying when my server won't start.
     

    Attached Files:

    LukeJM likes this.
  2. LukeJM

    LukeJM

    Posts:
    28
    Likes Received:
    1
    Lol 1.do you have server.cfg in mbii folder?

    2.Did you portforwarded mb2 on your router?
    3.Remove all mods from base folder
    Or just follow the train
     
  3. NathanT

    NathanT

    Posts:
    2
    Likes Received:
    1
    I'm inside the base folder, so should I be removing all the assets.pk3 files?
     
  4. Puppytine

    Puppytine Slayed dreamer

    Posts:
    1,980
    Likes Received:
    1,275
    Why do you even talk about mods in base folder, if screenshot in OP doesn't even contain that part where loaded packages are shown?
    Think before you post.
    No.
    You only may need to remove some other third-party mods, they names usually are different from assets*.pk3.
    assets[0-3].pk3 are standard JA files, don't touch them.
    Irrelevant.

    You're probably missing "map" command from a config.
    Open a config file and make sure it ends with something like
    Code:
    map mb2_dotf
     

Share This Page