1.     Please make sure you check the Support FAQ and relevant Guides before you create a new thread in this section!

[SOLVED] Laucnher won't open

Discussion in 'Support' started by JoshC, Mar 30, 2019.

  1. JoshC

    JoshC

    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    I recently re-downloaded movie battles 2 but whenever i double click on the launcher it loads for a few seconds then nothing happens.
     
  2. Puppytine

    Puppytine Slayed dreamer

    Posts:
    2,069
    Likes Received:
    1,316
  3. JoshC

    JoshC

    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Still does not open
     
  4. Puppytine

    Puppytine Slayed dreamer

    Posts:
    2,069
    Likes Received:
    1,316
    Are you sure you have all three files in GameData?

    Maybe license agreement dialog, that popups every first time Launcher is started, is displayed in wrong way. Try alt-tabbing to make it visible.
     
    JoshC likes this.
  5. JoshC

    JoshC

    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    I have all 3 files in the game data and I can't alt-tab to view it, still wont load. My cursor makes the loading symbol for a split second then nothing happens.
     
  6. Puppytine

    Puppytine Slayed dreamer

    Posts:
    2,069
    Likes Received:
    1,316
    Delete these folders:
    Jedi Academy\GameData\MBII_Launcher
    C:\Users\YOUR_NAME\AppData\Local\Movie_Battles_Team

    Go to Windows Control Panel => Programs, find a section about .NET Framework.
    Switch off .NET 1.1, 2.0, 3.5.
    Then, turn .NET 1.1, 2.0 and 3.5 on.
     
  7. Gamgee94

    Gamgee94

    Posts:
    33
    Likes Received:
    33
    Just ran into similar problems. It fixed itself after I ran base JKA, maybe give that a try.
     
  8. Norm

    Norm

    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    I fixed this issue. I had the exact same problem. pretty sure its a launcher/ windows 10 issue. anyway I tried everything, moving academy to different HHD(pretty sure SSD has security issues that I don't care to screw with). Problem persisted on secondary drive, I ended up finding an old version of the launcher and tried that. it worked. everything installed, launcher updated and I am now playing the game. launcher started working after I manual installed.
     

Share This Page