Can't Find Robe Texture for Model Import [Help me T-T]

Discussion in 'Modding Support' started by Embraceable, May 17, 2017.

  1. Embraceable

    Embraceable

    Posts:
    35
    Likes Received:
    9
    So I recently began to start importing models into the game and so far it's gone well. However, I'm currently stuck on this one model. Everything runs fine and whatnot, however the robe texture appears to be missing, even though the picture for it is in the folder. It was originally "robe2.jpg" and I've tried renaming it to "robe.jpg" to no avail. This is really irritating because the gray texture is extremely ugly. Is there any way for me to get the robe texture to work? Thanks in advance.

    Screenshots: Here
    JK-Hub model Download: Here
     
  2. Quinto

    Quinto

    Posts:
    117
    Likes Received:
    110
    Rename robe2.jpg to robe.jpg in .skin file
     
  3. Embraceable

    Embraceable

    Posts:
    35
    Likes Received:
    9
    Didn't work :C

    - - - Updated - - -

    The only file mentioning the robe is called "lower_f4." This is the code
    torso_pacf,*off

    torso_packa,*off
    torso_packd,*off
    torso_pace,*off
    torso_packg,*off
    hips_robe,models/players/DeviantMando/robe2.tga
    l_arm_lpad,*off
    l_arm_spad,*off
    l_arm_lpad,*off
    l_arm_spad,*off
    l_arm_spada,*off
    r_arm_spada,*off
    I've tried changing the filename to robe.jpg, robe.tga, robe2.tga, robe.jpg, nothing works.

    - - - Updated - - -

    I fixed it! I used another model that had the same robe texture and grabbed the code that added it and put it into the model_defaults file.
     
    Last edited by a moderator: May 18, 2017
    TechShaman likes this.
  4. TechShaman

    TechShaman

    Posts:
    40
    Likes Received:
    16
    LoL
     

Share This Page